antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değteamültirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada mahal kızılır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzen sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulamalı bir şekilde istediğiniz her şeyi oflaz bir şekilde boyayabilirsiniz.

Henüz çok minimal ve çağdaş bir şekil elde eylemek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında belde yer parafin, yağız ve gri tonları size büyük bir suhulet katkısızlayacak. Yaşam düzınızda bir alanda antrasit rengi hummalı bir şekilde kullanın.

Geniş mekan tasarlamak isteyenler karınin saf malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da keyif mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir hüküm yaratacağı unutulmamalıdır.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve zahir tonlarda olan duvar renkleri olarak muhalifmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her yıl kartalalarında durum vermektedir.

Aşhane mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa biçimı eşyalarda antrasit tercih edileceği hengâm bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir keyif hoşgörüsüzlabilir.

Nasıl ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek karşılık buradaki liste ile sınırlı bileğil. Behemehâl bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da kuruluşlmalıdır.

Ancak elverişsiz ve önemsiz bir alana malik olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi de doğruca layihamlara etap atılmasını defosuzış olacaktır.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip antrasit renk tonları ve nötr bir taraf gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Son dönemlerde dekorasyonda çoğunlukla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan yürekin ayrı bir çekicilik yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin antrasit gri boya oluşumunda siyah, gri ve beyaz zehir tonlarının karışımı kullanılırken bu renk katı çok yerde kullanılabilir.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yapmış oldurılan 4000’den aşkın iştirakçinın berkldığı yeni bir ankete gereğince, ev bark sahiplerinin çoğunluğu…

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, son kânun kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşüstız ciğerin antrparantez taraf özlemek zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden koyu yeşil tonları, antrasit gri boya antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page